Itthon és világ

Egy jó barber ismérvei

Az öltözködésünkön túl a frizuránk is nagyszerű módját jelenti az egyéniségünk kifejezésének, de ehhez szükség van egy barberra, akiben 100%-ig megbízunk, akinek a javaslatait hajlandóak vagyunk meghallgatni, és akivel könnyű beszélgetni. Egy ilyen szakembert találni azonban manapság nehezebb, mint gondolnánk. Leginkább ezért is gyűjtöttünk össze néhány olyan kulcsfontosságú tulajdonságokat, amelyek egy jó barbert jellemeznek.

Odafigyelés

Ahhoz, hogy egy barber jó szolgáltatást nyújthasson, oda kell figyelnie a vendégekre. A hajvágás ugyanis egy intim élmény, amely közben az emberek nem szeretik figyelmen kívül hagyva érezni magukat. Arra vágynak, hogy nyugodtan beszélgethessenek, és nem arra, hogy a barber egy másik vendégre koncentrál miközben vágja a hajukat.

Megfelelő kommunikáció

Bár a legfontosabb mindig a vendég elképzelése, amelyet egy jó barber figyelmesen meg is hallgat, de az teszi igazán jó szakemberré, ha mindezek után elmondja nekünk a saját véleményét is arról, hogy szerinte mi illene legjobban az arcunkhoz. Ha pedig mi ezután is ragaszkodunk az eredeti elképzeléseinkhez, akkor azt ő elfogadja, és megpróbálja a lehető legjobb módon megvalósítani.

Ügyesség és innovációra való törekvés

Egy jó borbély kiváló abban, amit csinál, és szenvedéllyel űzi a hivatását. De mindeközben keresi a módját annak, hogy javítsa szolgáltatását, és naprakész maradjon a legújabb trendekkel kapcsolatban. Pontosan emiatt is van az, hogy amikor beülünk a székébe, tudjuk, hogy jó kezekben vagyunk.

Kiváló minőségű eszközök használata

Egy profi barber komolyan veszi szakmáját és a vendégek igényeinek kiszolgálását, ezért a használt eszközök minőségével kapcsolatban sem fog kompromisszumot kötni, és csakis a legjobb helyről szerzi be őket.

Hiába profi és tapasztalt az általunk kiszemelt barber, ha az üzletét nehéz megközelíteni, vagy egyszerűen lehetetlenség hozzá időpontot foglalni. Ez a szituáció a Barber World esetében egyáltalán nem fordulhat elő, hiszen a Budapest szívében megtalálható üzletük gyalogosan, tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető. Arról nem is beszélve, hogy a csapatuk tagjai rendkívül rugalmasak. Így akármilyen hektikusak is a mindennapjaink, mindig találnak helyet a naptárukban.

Barber World

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük