Itthon és világ

Vezeték nélküli és hálózati USB töltők

Az okostelefonok számos olyan dologra képesek, melyekkel megkönnyítik mindennapjainkat. Mindezek mellett persze sok olyan felesleges applikációval is rendelkeznek, amik legfeljebb csak az időnket rabolják, mégis napi szinten használjuk azokat. Vannak azonban olyan helyzetek, amiket ma már nehezebben tudnánk megoldani enélkül a kütyük nélkül. Méretüket tekintve kicsik, mégis legalább annyi mindenre képesek, mint egy számítógép, vagy egy laptop. Befér a táskánkba, zsebünkbe, ezért mindig velünk lehet. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő legyen a töltöttsége.

Vezeték nélküli töltő, QI töltő

A legkényelmesebb töltési mód a vezeték nélküli töltés, azonban ennek van egy hátránya, az indukciós töltésnek a hatótávolsága csak 5 mm, azaz csupán fél cm, ezért elengedhetetlen, hogy a telefonunk közvetlenül tudjon érintkezni magával a töltővel. Ez azt is jelenti, hogy közöttük nem lehet semmilyen akadály, vagy szigetelő anyag, mert ebben az esetben a töltés nem fog elindulni.

Belkin Boost Charge töltővel az almás készülékeink nagy részét akár 33 százalékkal gyorsabban tölthetjük fel, mint a hagyományos töltőkkel. Kialakítása igényes, formatervezett.

Hálózati USB töltő adapter

A Duzzona hálózati töltő adapter segítségével különböző eszközeinket gyorsan feltölthetjük, mert a maximális teljesítménye 30 W, és megfelel a Power Delivery szabványnak is. Az okostelefonok többségével és minden olyan eszközzel kompatibilis, mely USB Type C kábellel működik. Használata biztonságos.

A Choetech T555-F vezeték nélküli töltő 15 W-os, szintén nagyon gyors töltést tesz lehetővé, és azoknál az eszközöknél használható, melyeket vezeték nélkül tölthetünk. További hasznos szerepe, hogy állványként is működik.

Bluetooth FM Transmitter

A bluetooth FM transmitter nélkül is lehet élni, de nem érdemes. Ez egy olyan rádióadó, ami csak a nekünk kedves számokat játssza akár az autóban is, élvezhető minőségben. Nem kell egy random rádióadásba betelefonálni, hogy a kedvenc zenénket kérjük, itt folyamatosan ezt hallgathatjuk. Garantáltan nem fogunk unatkozni a hosszú utakon vezetés közben, még akkor sem, ha egyedül ülünk a kocsiban.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük