selfie box munka közben
Tech és IT

Íme egy remek selfie boxos szülinap menetrendje

Egy születésnapot érdemes megünnepelni családunk, barátaink körében, különösen akkor, ha az kerek évfordulós. Általában ennek megszervezése nem az ünnepelt dolga, általában valaki más lesz az, aki a kezébe veszi a dolgokat, és összefogja a tennivalókat. Nézzük át, hogy mi szükséges ahhoz, hogy végül mindenki jól érezze magát.

Pénzügyi keret meghatározása és a meghívottak

A költségvetés és a meghívottak száma bizonyos mértékig hatással van egymásra, ezért ezt a két dolgot érdemes egyszerre kezelni. Minél több a meghívott vendég, a buli annál nagyobb szabású lesz, annál több forrás áll majd rendelkezésünkre, azonban a költségek is ezzel párhuzamosan egy bizonyos fokig szintén növekednek.

Mivel meglepetés-bulit szervezünk, magát az ünnepeltet nem tudjuk megkérdezni, ezért annak legjobb barátjával, házastársával tudunk egyeztetni a meghívottak tekintetében.

Gyakorlati lebonyolítás

Mire megérkeznek a vendégek, díszítsük fel szépen a helyszínt, helyezzük el az asztalokat, amin tálalni tudunk, tegyük ki a tányérokat, poharakat. Mindenképp készüljünk egy kis itallal, üdítővel, alkohollal, kávéval, egy kis pogácsával, egyéb rágcsálni valókkal, mint például mini pizza, saláták, grillezett zöldség, hús, szendvicsek. Készítsük elő a torta helyét is.

Ha igazi meglepetés-bulit szervezünk, amiről az ünnepelt nem tud, akkor beszéljük meg a vendégekkel a további teendőket, ki, hol fog állni, mit kell majd mondani, mikor az esemény díszvendége megérkezik.

A selfieparty.hu oldalán remek dolgot találtunk

Mindig szóljon a háttérben aláfestésként egy kis zene, ha valaki táncolni szeretne, megtehesse, de ne túl hangosan, hogy a beszélgetni vágyókat ne zavarja.

De a legfontosabb, hogy ott legyen egy selfie box is, melyet nyugodtan nevezhetünk a buli legfontosabb kellékének. Ennek segítségével megörökíthetjük a felejthetetlen pillanatokat. A selfieparty.hu oldalán meg tudjuk rendelni. A kiegészítők segítségével vicces képeket készíthetnek a vendégek magukról, egymásról, az ünnepeltről.

Búcsúzás

A végén illik megköszönni a vendégeknek, hogy eljöttek, és segítettek felejthetetlenné tenni az eseményt, valamint külön megköszönni az ajándékokat is, amivel meglepték az ünnepeltet. Távozáskor mi is kedveskedhetünk egy kis aprósággal, meglepetéssel. Amikor megkapják a buliról készült fotókat biztosan örömmel fogadják.

Az ötletért köszönet a selfieparty.hu weboldalának, ahol megismerhettük ezt a nagyon vicces szolgáltatást.

SelfiePARTY.hu – Selfie gép, fotógép bérlése

Nyitva: 0-24 | +36302167912

https://www.google.com/maps/place/SelfiePARTY.hu+-+Selfie+g%C3%A9p,+fot%C3%B3g%C3%A9p+b%C3%A9rl%C3%A9se/@47.5131775,19.0994882,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x5c518a94cbcabfec!8m2!3d47.5131775!4d19.0994882

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük