autókulcs
Tech és IT

Milyen problémákkal találkozhatunk az ajtó nyitás során?

Az emberek egy csoportja igyekszik kizárni az életéből a spontaneitást, inkább szereti előre megtervezni az életét. Megint mások pedig el sem tudják képzelni ezt, sőt, inkább megvetik azokat, akik előre gondolkodnak, felkészülnek a jövőben előfordulható esetekre, tervszerűen élik életüket.

A művészek nagy része ezzel szemben inkább a mának él, az „ahogy esik, úgy puffan” elvet vallja.

Bármelyik csoportba is tartozunk, előfordulhat velünk, hogy egyszer csak ott állunk az autónk mellet, és nem tudunk abba bejutni, mert az ajtó nyitás nem sikerül. Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség, és máris kocsinkon kívül találjuk magunkat, kulcs nélkül.

Az ilyen helyzetekre nem biztos, hogy fel vagyunk készülve, még akkor sem, ha tudatosan éljük az életünket, és igyekszünk előre látóak lenni. Akik viszont inkább ösztönből cselekednek, talán könnyebben veszik ezt az akadályt.

Annak, hogy az ajtó nyitás során problémába ütközünk, több oka is lehet, például az, hogy elveszett a kulcs, és nincs tartalék. De az is lehet, hogy elvesztettük, vagy elromlott. Ha az autót mindenképp el kell vinnünk, mert mondjuk egy fizetős parkolóban vagyunk, és nem szeretnénk, hogy a parkolási díj az egekbe szökjön, valamit tennünk kell.

Szerencsére van szakember az ajtó nyitás elvégzésére

Szerencsére nem kell elkeseredni, mert van megoldás. Egyszerűen fel kell hívnunk egy olyan szakembert, akinek az ajtó nyitás és a gyújtáskapcsoló oldása, illetve minden autóval kapcsolatos zárnyitás, javítás, kulcsmásolás, kulcs-betanítás a szakterülete. Olyan szerszámmal, technikai tudással, türelemmel és kézügyességgel rendelkezik, hogy sérülés nélkül tudja kinyitni és elindítani az autót.

Ha telefonon elértük a szakembert, akkor máris megbeszélhetjük vele a teendőket. Megadjuk a címet, ahol az autó áll, valamint annak évjáratát, típusát, hogy a segítségünkre siető felkészülten jöhessen megmentésünkre. Ilyen esetekben fontos a gyors és megbízható segítség.

Annak érdekében, hogy ez többet ne fordulhasson velünk elő, létezik egy kézenfekvő megoldás. Mégpedig a pótkulcs, de nem is akár hol, hanem konkrétan a jármű egy külső részén titkosan elhelyezve, melyhez szükség esetén könnyen hozzáférhetünk.

Aki zárta már ki magát a saját autójából, és az egyszerűnek tűnő ajtó nyitás ilyen bonyodalmakat okozott számára, az biztosan megrendeli majd ezt a szolgáltatást.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük