üvegfólia segítségével védett mobiltelefon
Tech és IT

Mik azok az üvegfóliák?

Az üvegfóliák többféle minőségben állnak rendelkezésünkre, melyek között vannak univerzális fóliák is. Ez azt jelenti, hogy többféle típusú készülékre is felhelyezhetők.

Lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy mindig típusazonos, például iPhone 13 Pro üvegfólia kerüljön telefonunkra, mert ez teszi lehetővé a pontos illeszkedést, a hosszan tartó használatot. Telefonunk így mindenképp értékállóbb lesz.

Nem mindegy, hogy egy karcos kijelzőn keresztül netezünk, levelezünk, élünk közösségi életet a világhálón, vagy egy sérülésmentesen. Ha mégis eladnánk, több tízezer forinttal fogunk többet kapni telefonunkért, ha annak kijelzője sértetlen.

Sokat számít a megfelelő üvegfólia

Tudjuk, hogy a telefonok mennyire kényes. Elég, ha egy kicsit lankad a figyelmünk, máris megtörténhet a baj. Odaütődhet valahova, és megkarcolódik. Vagy véletlenül kiesik a kezünkből.

Az üvegfólia megvédi telefonunk kijelzőjét az ilyen véletlen sérülésekkel szemben. Mindenképp megéri, mert egy kijelző csere sokkal drágább mulattság, mint egy üvegfólia.

Például, a Samsung Galaxy A53 5G üvegfóliák megadják azt a védelmet telefonunknak, hogy biztonságban érezhessük készülékünket. Mivel egy telefon súlyos százezer forintokba kerül, igazán megéri ez a kiadás, mert a telefon bekerülési értékéhez viszonyítva minimális költséget jelent.

Pár perc alatt felhelyezhető

Sokan azért is húzódoznak az üvegfóliáktól, mert úgy gondolják, hogy az nemcsak drága, de időigényes is a felhelyezése. Mint már szó volt róla, nem drága, és a felhelyezése sem igényel különösebb szaktudást, legfeljebb egy kis odafigyelést, türelmet. Szinte bárki képes megbirkózni ezzel a feladattal, különösen akkor, ha követi a használati utasításban leírtakat.

Szakember segítségét is kérhetjük, bármely ilyen termék árusításával foglalkozó üzletben segíteni fognak. Általában nemcsak az üzletben vásároltakat helyezik fel, hanem a máshol vetteket is.

Mivel már jártasak ebben a témában, nem a miénk lesz az első, amit felhelyeznek, pár perc alatt végeznek a művelettel. Mi pedig boldogan sétálhatunk ki az üzletből, azzal a boldog tudattal, hogy üvegfólia védi okostelefonunk képernyőjét.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük