Tech és IT

Hogyan működik az OnlyFans közösségi hálózat?

Az OnlyFans kezdetben a figyelem középpontjába került, miután a felnőtt tartalmakat gyártó kreátorok elkezdték használni az oldalt a 2020 tavaszi és nyári COVID-zárlat idején. 

Az előfizetésen alapuló platform azóta egy saját világba torkollott, ahol művészek, szórakoztatók, felnőtt tartalmakat gyártó felhasználók és sokan mások pénzt szerezhetnek rajta.

A hírességeknek egyre csak nőtt a listája, köztük Cardi B és Bhad Bhabie kihasználta az OnlyFans-t, és olyan tartalmakat árultak, amelyek máshol nem voltak elérhetők.

2021 augusztusában az OnlyFans bejelentette, hogy letiltja a nyíltan szexuális tartalmat platformon. Alapítója és vezérigazgatója, Tim Stokely először azt mondta, hogy a bankok okolhatóak a tilalomért.

Ám a felnőtt tartalmakat megosztók s még sokan mások azonnali reakciója után, akik megélhetés céljából használták az oldalt, a cég visszavonta az irányelvmódosításokat, és a Twitteren ezt írta: „Megszereztük a sokszínű alkotói közösségünk támogatásához szükséges biztosítékokat, és felfüggesztettük az október 1-re tervezett irányelvmódosítást. ”

Kattints ide a regisztrációhoz, a link új ablakban nyílik meg: OnlyFans regisztráció

De mi az az OnlyFans?

A 2016-ban elindított OnlyFans egy előfizetésen alapuló közösségi média platform, ahol a felhasználók eredeti tartalmat adhatnak el és/vagy vásárolhatnak. A felhasználók videókat és fotókat tesznek közzé fiókjaikban, amelyeket fizetőfal véd.

A járvány csúcspontján a platform vevőinek száma meredeken emelkedett, mivel a klubok és helyszínek bezártak, és dolgozóinak új bevételi forrásra volt szükségük.

A világjárványt követően az OnlyFans állítólag több mint 1 milliárd dollárt ért.

Mennyit lehet keresni az OnlyFans-en?

Az OnlyFans a minimális előfizetési árat havi 4,99 dollárban, a maximumot havi 49,99 dollárban határozta meg. Az alkotók minimum 5 dollárt is felszámíthatnak a borravalókért vagy a fizetett privát üzenetekért, ami jelentősen növelheti a bevételeket a hűséges előfizetőkkel rendelkezők számára.

„A bevétel valóban a feltöltött tartalom minőségétől és mennyiségétől függ” – írja az OnlyFans .” Minél több videót és képet teszel közzé, annál nagyobb ösztönzést kapnak a rajongóid, hogy feliratkozzanak a profilodra (és továbbra is feliratkoznak).

Hetekig, néha hónapokig folyamatosan minőségi tartalmat kell készíteni, mielőtt a fiók jövedelmezővé válik, ha egyáltalán beindul.

Kattints ide a regisztrációhoz, a link új ablakban nyílik meg: OnlyFans regisztráció

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük