Itthon és világ

Online is megtekinthetők a Kik akciók

Az már nem titok, hogy bármilyen üzletbe lépünk – legyen az élelmiszer vagy háztartási cikkeket árusitó – megvan az esélye, hogy akciós termékekkel fogunk találkozni. Még ha az adott percben nem is találunk számunkra kedvező terméket vagy akciót, biztos észbe tartjuk az üzletet és máskor is benézünk, lássuk nincs-e valami jó áron?

Milyen termékekkel találkozhatunk a Kikben?

Nagy választék áll rendelkezésünkre különböző méretű és stílusú dekorációs elemekből, a háztartásban hasznos tárolóedényekkel vagy kiegészítőkkel, de férfi, női és gyerekruha/cipő kategória is megtalálható. Otthonunk kellemesebbé varázsolása érdekében relaxáló illatos gyertyák vagy puha takarók közül is választhatunk.

Milyen akciók várnak a Kikben?

Legjobban a havonta megjelenő Kik akciós újság legújabb példányában fedezhetjük fel őket, hisz itt bőven találunk információt arról, hogy milyen körülmények között és meddig érvényesek ezek az akciók. Találkozhatunk 2-őt fizet 3-at kap típusú kedvezménnyel például egyes ruhadarabok esetén. Ne felejtkezzünk meg szezonvégi leárazásokról sem, hisz ilyenkor egyes elemeket akár 50%-kal is olcsóbban megvehetünk. Jó ötlet az egyes alkalmakra reklámozott árucikkek is, ilyenek lehetnek például a farsangi jelmezek, karácsonyi vagy húsvéti dekorációk, de akár iskolakezdés vagy nőnap alkalmával kedvezményben részesülő termékek. Az akciókat érdemes követni a közösségi vagy kiemelt weboldalakon is.

Hogy biztosan részesüljünk ezen akciókból további információkat tanácsos kérni az üzlet alkalmazottjaitól, hisz megeshet, hogy téves árcímke, szűk körű akció – például csak bizonyos típusú vagy méretű tárolódobozok –, vagy csak egyszerűen a polcon nem megfelelő helyre visszahelyezett termék esetén nem tudjuk igénybe venni az akciót.

A Kik azon üzletek közé tartozik, ahol alkalmakként nyereményjátékokban is részt vehetünk, és akár ajándék utalványokban is részesülhetünk. A játék nagyrészt egy Kik termék megvásárlását vagy a közösségi média oldalakon való lefényképezését, megosztását jelenti. Természetesen ezekről is pontos képet kaphatunk az akciós újságok fellapozásával.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük