tanuló lány babzsákon
Itthon és világ

Végre egy hasznos ajándék kicsiknek és nagyoknak: gyerek babzsákfotel

Nem ritka, hogy a szülők azon kapják magukat, a gyerekszobában csak gyűlnek a játékok, amiket a kicsik szinte sosem vesznek a kezükbe. Hamar megunták, kinőtték, sosem tetszett nekik, de mivel ajándékba kapták, ott sorakoznak a polcokon vagy a szekrény mélyén. 

Az is közismert tény, hogy míg egy kisgyermeknek milliónyi ajándék közül válogathatunk, a kamaszok sokkal keményebb diónak bizonyulnak. A mobiltelefonon kívül nehéz őket bármivel is lekötni. Ha szeretnek is olvasni vagy sportolni, már könnyedén megszerzik maguknak azt, amire szükségük van. Így a születésnapjuk előtt komoly fejtörést okozhat, mi olyannal lepjük meg őket, amit valóban szívesen használnának majd a későbbiekben.

A gyerek babzsákfotel egyszerre lehet a játék és a tanulás színhelye

Kortól és nemtől függetlenül minden gyermek számára nagyszerű ajándék a babzsákfotel. A különböző színek és minták kifejezik a személyiségüket, a változatos formáknak és méreteknek köszönhetően a legkisebbektől a nagyra nőtt fiatalokig mindenki számára létezik ideális darab. 

A gyerek babzsákfotel nagy kincs a kicsik számára, hiszen magukkal vihetik a nappaliba, ahol a család összegyűlik, kényelmesen belebújhatnak az esti mese közben, tanulhatnak, olvashatnak, játszhatnak benne, de akár párnacsata esetén is bevethetik. A nagyobbak számára is komfortos, a sokszor vágyott nyugalom és egyedüllét kellemes helyszíne lehet a babzsákfotel. 

Az iskolás gyerekek a nap nagy részét széken ülve töltik, így nem csoda, ha suli után nincs kedvük az íróasztalhoz húzott széken készülni a másnapi órákra. Alternatív lehetőségként bármi szóba jöhet náluk. Hasalnak a szőnyegen, de az csak rövid ideig kényelmes. Az ágyba cipelik a tankönyvet, de úgy hamar elkalandozik a figyelmük. A babzsákfotel azonban kényelmesen körülöleli a testet, megtámasztja a hátat és leveszi a súlyt a gerincről, így hosszú távon is kényelmes ülést biztosít számukra a tanuláshoz.

További előnye, hogy rendkívül erős és strapabíró bútor, ami sokáig hasznos darabja lehet a gyerekszobának, így ideális ajándék bármely korosztály számára.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük