Itthon és világ

Felgyújtották a klubot, most három évet kaptak

Nem volt egy sikertörténet annak a két fiatal svéd fiúnak a 2019. évi nyaralása, akik Mallorcán próbálták kipihenni fáradalmaikat. Mivel sok jót hallottak Spanyolországról, úgy gondolták, hogy Mallorcára mennek nyaralni. Hallották, olvasták, hogy ott mennyire szép a táj, kellemes a tenger hőfoka. Svédország időjárását össze sem lehet hasonlítani a spanyol tengerparttal.

Lazulás

A két svéd úgy döntött, hogy a nyaralásuk alatt egy kicsit eleresztik a gyeplőt, és ebből az alkalomból meglátogatták az egyik mallorcai éjszakai bárt. Nagyon jól érezték magukat, sokat ittak. Mivel ismertek mértéket, kicsit túl lőttek a célon, igen agresszívvá váltak. A mulató tulajdonosának ez nem tetszett, ezért úgy döntött, hogy embereivel kidobatja őket, majd be is zárta a bárt, hogy ne tudjanak visszamenni.

Megaláztatás

A későbbi gyanúsítottak megaláztatásként élték meg a dolgot. Mivel még dolgozott bennük az alkohol, és nagyon bátornak, erősnek érezték magukat, visszamentek revansot venni. Betörtek a mulatóba. Egy ott dolgozót alaposan elvertek, majd kirabolták. Az ott talált telefonokat, egyéb műszaki cikkeke is magukhoz vették. Azonban még ez sem volt elég, mielőtt elmentek, felgyújtották a bútorokat.

Ítélet

Hiába tagadták a cselekményt a bíróságon, randalírozásukról kamerafelvétel készült. A bíró igen súlyosnak ítélte tettüket, ezért 3 év börtönbüntetést kaptak. Halmazati büntetésként meg kellett fizetniük az okozott kárt, megtéríteni az ellopott dolgokat, valamint fedezniük kellett azt a három hónapos bérleti díjat, ami azért merült fel, hogy a klub máshol működni tudjon a felújítás alatt.

via Sex Club Wien

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük